El projecte

A la Terra Alta es poden menjar infinitat de productes de primera qualitat produïts i/o elaborats a la comarca seguint els processos tradicionals. L’alimentació de qualitat defineix la comarca com també ho fa una artesania encara viva que transforma materials naturals en peces úniques.

Som una de les poques comarques sense cadenes de menjar ràpid, on no hi ha grans superfícies, la vida passa a un altre ritme a la Terra Alta i per posar en valor aquesta manera de fer i viure neix el web fetalaterraalta.cat. Impulsat pel Consell Comarcal de la Terra Alta amb l’objectiu principal de donar a conèixer i fomentar aquests productes, així com promoure els i les seves productores.

Potenciem els productes de la comarca

El directori ens permet cercar i trobar els diversos productes que ens ofereix la Terra Alta agrupats per tipus de producte, així com filtrar per municipi i segell de qualitat.

Trobareu horaris d’obertura actualitzats, dades de contacte i enllaços a botigues online en cas que en tinguin.

Posem en valor la Terra Alta

En definitiva, Fet a la Terra Alta és una pàgina web que posa en valor i potencia tots els productes de la comarca per donar-los a conèixer, especialment pensant en aquelles persones interessades a visitar la Terra Alta, puguin tenir coneixement i gaudir de la gastronomia pròpia i els productes de la terra.

Descobreix els seus productors i productores

També podem trobar els productes per categoria, per poblacions i per establiments, on podreu conèixer els productes que ofereixen, i altra informació dels productors com horaris, dades de contacte, xarxes socials i mapa d’ubicació de cada establiment.